top of page

Kolektivna fotografska izložba mladih - Foto 6 ˝Igra˝

Po šesti put zaredom  Centar vizualnih umjetnosti ˝Batana˝organizirao je natječaj za fotografije mladih autora na temu ˝Igra˝. Natječaj je organiziran na nivou cijele Hrvatske na koji je pristiglo 108 fotografija od 36 autora. Na izložbi je postavljeno 58 fotografija i 4 kolekcije od 33 autora.

Izložbu u foto-galeriji «Batane 30. studenog otvorili su dr. Mladen Boljkovac i kustosica Lavoslava Benčić koja je napisala i predgovor za prateći katalog.

Članovi međunarodnog žirija Philippe Joly, Mladen Boljkovac, Ermano Bančić su dodijelii tri nagrade i šest priznanja:

Nagrade su dodjeljene sledećim autorima: 1. Nagrada:  Matko Meštrović za: Chasing stars, Enter the void, Galaxies above, Inside.  2. Nagrada: Željko Sović za: Sila Grada.  3. Nagrada: Karmela Pavić za Školica, Zvijezde
Pohvale su zaslužili: Nikolina Velić za: Pronađi me, Eleonora Duka za: Školica, Lara Lutring za: Igrom do zdravlja, Marija Beker za: Selfie time 2, Antonia Precali za: Igra zrcala 1,2,3, Paliaga Flavia za: Pink.

Natječaj je proveden pod pokroviteljstvom Hrvatskog fotosaveza i Upravnog odjela za kulturu Istarske županije. Realizacija ove izložbe omogućena je sredstvima Grada Rovinja i Turističke zajednice Rovinj. Izložba je bila otvorena do 20.12.2016

Katalog
Plakat
bottom of page